Vendégkönyv


9 megjegyzés:

Ferencsik Dóra Edina írta...

Szia! Nagyon tetszik a blogod. Én nem vagyok még nagy blogger, de a blogom minden lehetőségét ki szeretném használni. Ezért lenne pár kérdésem. A társalgó rész, hogyan csináltad? Milyen modul kellett hozzá? És azt a kastélyképet hogy tetted be, a lepkés kurzor is érdekelne. Bár én nem lepkéset készítenék magamnak.

Arlene C. Dall írta...

Szia!

Köszönöm, örülök, hogy tetszik a blogom! :) A társalgó részt ezzel csináltam: http://www.cbox.ws/
Regisztrálni kell, és utána ki tudod alakítani a chatet tetszés szerint a "Look & feel - "colors & fonts" vagy a "style presets"menüpontnál. Ha kész vagy, menj rá az "Edit CSS"-re, és ott találsz egy kódot. Kijelölöd, kimásolod, és utána belépsz blogspotra, rámész az "Elrendezések" menüpontra. Találsz ilyet, hogy "Modul hozzáadása." Felveszed a "HTML/JavaScript" - et, és a Tartalomhoz beilleszted a kódot. Ugyanígy járj el a kurzorok esetében, miután megvan a kód, ide illeszd be. Itt találsz kurzorokat: http://www.totallyfreecursors.com/
http://www.cursors-4u.com/
Képet is az "Elrendezések" menüpont alatt tudsz feltenni, azon belül is a "Kép"-nél. Jelöld be, hogy "Méretre zsugorítás", ha azt akarod, hogy illeszkedjen a blogodhoz méretben.
Remélem, sikerült segítenem! Ha bármi kérdés van, nyugodtan írj, szívesen segítek :)

Üdv.: Arlene

Ferencsik Dóra Edina írta...

Köszi! A kurzor sikerült, de a másik nem. :( Beírtam a kódot a megfelelő helyre, de ahelyett, hogy megjelent volna a társalgó, maga a kód jelent meg. Nem tudom mi lehet a probléma.

Ferencsik Dóra Edina írta...

Mégis sikerült a a catbox. :) Köszi szépen az infót. :)

Arlene C. Dall írta...

Nagyon szívesen :) Ha bármi kérdés felmerül ezenfelül, írj, megpróbálok segíteni. És ez mindenkire vonatkozik :)

Névtelen írta...

Szia:) Nagyon tetszik a blogod, szép, igényes, tömör. A történet is jó, már az elején megfogott a stílusod, látszik, hogy sokat olvasol. Az első pár fejezet mondjuk kicsit zavaros volt, de olvastam, hogy eredetileg novellákat akartál csak írni, de így, hogy végül mégiscsak kikerekítetted, szerintem jobban hozzáfűzhetnéd őket a többihez. Még nem olvastam végig minden fejezetet, de igyekszem, izgat, hogy mi lesz a vége. További ihlettel teli napokat!:)

Arlene C. Dall írta...

Szia :)
Köszönöm :) Igen, novelláknak indultak, nem hittem volna, hogy ennyire megszeretem őket :O Csak volt egy alapkoncepcióm - egy elkényeztetett grófkisasszony és alázatos komornyikja - és a végén egy kisebbfajta regény kerekedett ki belőle :) Ha megírtam (azaz hamarosan) elkezdem összefűzni az egymáshoz nem kapcsolódó részeket, ez tervben van :) Köszönöm, hogy olvasod, és hogy még írtál is! :)

Bells írta...

Kedves Arlene!
Nagyon tetszett a történeted, igazán lebilincselő, olvasmányos történet volt, majdnem egy ültő helyemben olvastam végig! :) Fantasztikus történet, fantasztikus karakterek. Én is - ahogy Carina - reméltem, hogy végül kiderül, hogy William sem egy "egyszerű" komornyik, és lám, nem tévedtem! :P Csodás történet, csak így tovább! Ne hagyd abba, amit csinálsz, mert állati! :)

Arlene C. Dall írta...

Szia!
Bocsánat a késői válaszért, de most láttam, hogy írtál :O Köszönöm, igazán örülök, hogy ennyire elnyerte a tetszésedet, megtisztelő :) És igen, a végére minden jóra fordult. Nem hagyom abba, azóta is folyamatosan írok :)
Itt van fent a többi művem is: http://arlenecdallnovels.blogspot.hu/

Megjegyzés küldése

Blog contents © Igenis, Úrnőm! 2010. Blogger Theme by Nymphont.